Πού να βρείτε ψεύτικα λουλούδια που φαίνονται αληθινά

0
Πού να βρείτε ψεύτικα λουλούδια που φαίνονται αληθινά

Μια συλλογή από τα καλύτερα ψεύτικα λουλούδια που φαίνονται αληθινά, 12 μέρη για να τα αγοράσετε, + κόλπα για να κάνετε τα τεχνητά λουλούδια να φαίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικά.

Λοιπόν ε… Έκανα black out τις προάλλες και κατά λάθος αγόρασα σαν 8 ματσάκια ψεύτικα λουλούδια.

Δεν ξέρω πώς έγινε. Απόλυτο μυστήριο. Απλά η ανάγκη μου για την άνοιξη, υποθέτω. 😉

Όπως στην τυφλή οργή μου ενάντια στο τελευταίο κρύο που βρισκόμασταν καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες συρρίκνωσαν όλα τα φυτά μου έξω που έβαλα σε γλάστρες κατά τη διάρκεια ενός υπερβολικά αισιόδοξου ζεστού μετώπου στα τέλη του χειμώνα και ξέχασα να τα καλύψω, ξεκίνησα τον εαυτό μου στην τρύπα του κουνελιού της ανάγνωσης τεχνητά λουλούδια κριτικές για όλα τα πράγματα.

Προέκυψε αυτά τα υπέροχα ψεύτικα λουλούδια που φαίνονται αληθινά Ορκίζομαι! Είμαι τελείως σνομπ όταν πρόκειται για πλαστικά ψεύτικα τεχνητά στελέχη λουλουδιών, αλλά μισώ το χάος που κάνουν τα φρέσκα λουλούδια. Εδώ είμαστε λοιπόν…

ψεύτικα λουλούδια σε βάζα σε ένα τραπέζι

Πού να βρείτε ψεύτικα λουλούδια που φαίνονται αληθινά

Δεν δημιουργούνται όλα τα ψεύτικα λουλούδια ίσα, ακόμη και από λιανοπωλητή σε λιανοπωλητή. Από καταστήματα υψηλών προδιαγραφών έως καταστήματα χαμηλού προϋπολογισμού, ορισμένα από τα προϊόντα τους απλώς χτυπιούνται ή χάνονται.

Έτσι, συγκέντρωσα ένα μάτσο από τα αγαπημένα μου συγκεκριμένα τεχνητά λουλούδια αργότερα σε αυτήν την ανάρτηση που τα έχω ο ίδιος ή τα έχω δει/αισθανθεί προσωπικά (επειδή οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο συχνά εξαπατούν).

Αλλά αν χρειάζεστε ένα καλό σημείο εκκίνησης, αυτοί οι έμποροι λιανικής έχουν μερικά από τα καλύτερα ψεύτικα λουλούδια που φαίνονται αληθινά.

ψεύτικα λουλούδια που φαίνονται αληθινά σε βάζα

3 κόλπα για να κάνετε τα ψεύτικα λουλούδια να φαίνονται αληθινά

1. «Χνουδωτό» τα στελέχη σας

Ακριβώς όπως θα κάνατε όταν διακοσμείτε ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο, λυγίστε τους μίσχους των λουλουδιών σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να φαίνονται πιο γεμάτοι και έτσι να πέφτουν φυσικά μέσα στο βάζο.

Λειάνετε τα φύλλα. Αναμορφώστε απαλά τυχόν άνθη με τα χέρια σας.

2. Κόψτε τις άκρες του στελέχους ώστε να ταιριάζουν στο ύψος του βάζου σας

Εάν χρησιμοποιείτε ένα αδιαφανές βάζο, μπορείτε να ξεφύγετε λυγίζοντας απλώς τα ψεύτικα στελέχη λουλουδιών σας στο ύψος που χρειάζεστε.

Αλλά αν χρησιμοποιείτε ένα διαφανές βάζο, κόψτε τα με μερικά κομματάκια σύρματος για να μοιάζουν περισσότερο με αληθινά λουλούδια.

3. Προσθέστε μερικές ίντσες νερό

Όταν χρησιμοποιείτε ένα διαφανές βάζο, γεμίστε τον πάτο με 2-3 ίντσες νερό.

Φροντίστε να ανανεώνετε το νερό κάθε εβδομάδα ή δύο, καθώς οι μίσχοι μπορούν ακόμα να αποχρωματιστούν, αλλά αυτή η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τα ψεύτικα λουλούδια να φαίνονται αληθινά.

ψεύτικα λουλούδια που φαίνονται αληθινά

Τα καλύτερα ψεύτικα λουλούδια που φαίνονται αληθινά

Αυτά είναι μερικά από τα απόλυτα αγαπημένα μου ψεύτικα λουλούδια υψηλής ποιότητας που φαίνονται απίστευτα ρεαλιστικά και μάλιστα ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ αληθινά με μερικά με πέταλα φτιαγμένα με λάτεξ Real Touch.

Συγκεντρώστε πολλά στελέχη του ίδιου τύπου για μια απλή σύνθεση λουλουδιών ή ανακατέψτε πολλά άνθη διαφορετικού ύψους και σχημάτων για να φτιάξετε πιο σύνθετα μπουκέτα λουλουδιών.

ουδέτερα βάζα

Ουδέτερα βάζα που δεν σπάνε την τράπεζα

Είναι χρήσιμο να έχετε μια μεγάλη ποικιλία από ουδέτερα βάζα στο απόθεμά σας σε διαφορετικά ύψη και σχήματα για να χωρέσετε διαφορετικούς τύπους ψεύτικα λουλούδια, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο μαζί με οποιαδήποτε άλλη διακόσμηση. Αυτά είναι τα απόλυτα αγαπημένα μου μεταβατικά βάζα για να τα κρατήσω στην κάψουλα μου.

Ή αν σας αρέσουν τα ψώνια από δεύτερο χέρι, βρίσκω συνέχεια βάζα σε μαγαζιά. Είναι τόσο εύκολο να αλλάξουν με σπρέι.

ανοιξιάτικη διακόσμηση σε τραπεζαρία με στυλ μπουφέ και τοιχογραφία

Ρεαλιστικά ψεύτικα λουλούδια στην τραπεζαρία μας

Αυτά βάζω κρέμα ψεύτικα πασχαλιές σε αυτό γκρι βάζο από τερακότα στο τραπέζι της τραπεζαρίας μας και τα έκανε να φαίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικά χρησιμοποιώντας το κόλπο για το χνούδι του στελέχους.

Είμαι τόσο ερωτευμένος! Φαίνονται και αισθάνονται τόσο αληθινά προσωπικά!

Κόλλησα δύο από αυτά τα απολύτως γιγαντιαία στελέχη των φύλλων δάφνης και στον μπουφέ, και το δράμα που δημιουργούν σε αυτή τη μικρή γωνιά είναι τόσο καλό!

ανοιξιάτικη διακόσμηση σε μια τραπεζαρία με ένα βάζο με λουλούδια σε μια τραπεζαρία και έναν διακοσμημένο μπουφέ τραπεζαρίας

Έχετε ανακαλύψει κάποια ρεαλιστικά ψεύτικα λουλούδια τελευταία;

Μόλις βρω ένα καλό, το κρατάω στο απόρρητό μου για χρόνια και το περιστρέφω δωμάτιο σε δωμάτιο συνεχώς όλο το χρόνο, με εξαίρεση τα Χριστούγεννα. (Και ακόμη και τότε, μερικές φορές θα τα βάζω κρυφά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας για να καλύψω τα κενά και να τεντώσω τη συλλογή των στολιδιών μας.)

Το καλύτερο από όλα, τουλάχιστον δεν θα υπάρχουν νεκρά σπασμένα πέταλα για να καθαριστούν από το πάτωμα σε μια εβδομάδα.

αποσύνδεση
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar