Λοιπόν, πόσο διαρκούν τα Clif Bars; • New Life On A Homestead

0
Λοιπόν, πόσο διαρκούν τα Clif Bars;  • New Life On A Homestead

Αν είστε σαν εμένα, έχετε πάντα μερικές μπάρες αντικατάστασης ενέργειας και γευμάτων κρυμμένες εδώ κι εκεί για να δώσετε ένα γρήγορο δάγκωμα όταν απαιτείται.

κρατώντας δύο γκρεμό στο δάσος

Φυλάσσονται σε όχημα, φυλάσσονται σε τσάντα για σφάλματα ή οπουδήποτε αλλού, είναι βολικά και γενικά χορταστικά. Ένα από τα καλύτερα είναι το Clif Bar.

Αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτές οι μπάρες είναι φτιαγμένες με υγιεινά, φυσικά συστατικά ως επί το πλείστον, θα χαλάσουν πιο γρήγορα από άλλες;

Πόσο διαρκούν τα Clif Bars;

Ανέκδοτες δοκιμές έχουν δείξει ότι οι ράβδοι Clif μπορούν να διαρκέσουν οπουδήποτε από 1 έως 2 χρόνια, εφόσον το περιτύλιγμα είναι άθικτο και παραμένουν σφραγισμένες. Οι ράβδοι Clif αναμένεται να διαρκέσουν σημαντικά περισσότερο από την καλύτερη ημερομηνία που αναγράφεται στη συσκευασία.

Παρά το γεγονός ότι είναι φτιαγμένα με υγιεινά συστατικά και ελάχιστα, αν υπάρχουν, συντηρητικά, τα Clif Bars μπορούν να διαρκέσουν αρκετή ώρα.

Δεδομένου ότι έχουν υπέροχη γεύση, είναι χορταστικά και θρεπτικά, νομίζω ότι είναι το καλύτερο στοίχημα στην κατηγορία.

Εάν τα σκέφτεστε για μακροχρόνια αποθήκευση ή απλώς σε περίπτωση αποθήκευσης, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Συντηρητικά και Συστατικά

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, παρόλο που έχουν πρακτική διάρκεια ζωής τουλάχιστον ενός έτους, τα Clif Bars δεν περιέχουν κανένα από τα τυπικά συντηρητικά τροφίμων βιομηχανικής κλίμακας που θα περίμενε κανείς να δει.

Στην πραγματικότητα, ο κατασκευαστής λατρεύει να διαφημίζει την ποιότητα των υγιεινών, φυσικών συστατικών του.

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα Clif Bars διατίθενται σε μια εκπληκτική ποικιλία γεύσεων, περισσότερες από δύο δωδεκάδες.

Με πολλά φρούτα, ξηρούς καρπούς, δημητριακά και άλλα συστατικά που συνήθως είναι επιρρεπή στην αλλοίωση, αυτό πραγματικά λέει κάτι για τον ποιοτικό έλεγχο και τη συσκευασία που απαιτείται για την κυκλοφορία αυτών των ράβδων στην αγορά.

Αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εμβαθύνουμε στη λίστα των συστατικών, στα περισσότερα από τα μπαρ θα βρείτε πράγματα όπως βρώμη, ρύζι, σιρόπι ζαχαροκάλαμου, αμύγδαλα, μούρα, διάφορα έλαια και διάφορους πουρέδες φρούτων.

Αυτό, πάλι, εξαρτάται από τη γεύση του μπαρ, αλλά αυτό θα πρέπει να σας δώσει μια ιδέα για το τι έχουμε να κάνουμε.

Το προσεγμένο είναι ότι αυτά τα προαναφερθέντα συστατικά είναι συγκεκριμένα του τύπου που μπορεί να χαλάσουν ή να ταγγίσουν. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, αυτά τα μπαρ παραμένουν φρέσκα.

Τα ταγγισμένα ή χαλασμένα συστατικά θα μπορούσαν να μας κάνουν να αρρωστήσουμε τρομερά και σίγουρα θα καταστρέψουν το Clif Bar μας.

Οποιαδήποτε τρόφιμα περιέχουν τέτοια συστατικά συνήθως εξαρτώνται από διάφορα συντηρητικά για μακροχρόνια αποθήκευση, εάν δεν είναι κατεψυγμένα, αλλά στην περίπτωση των Clif Bars, εδώ, φαίνεται ότι η απόλυτη ποιότητα και η προσεκτική προετοιμασία μπορεί να πάει μακριά.

ανοίγοντας ένα πακέτο με δώδεκα clif bars

Διατηρώντας το Clif Bar σας φρέσκο

Το Clif Bar σας αναμένεται να παραμείνει φρέσκο ​​και νόστιμο για πολλούς μήνες και να παραμείνει με ασφάλεια βρώσιμο για πολλούς μήνες μετά, τουλάχιστον ένα χρόνο όπως αναφέρθηκε.

Ωστόσο, κανένα τρόφιμο δεν είναι απρόσβλητο στις απαιτήσεις αποθήκευσης. Σε γενικές γραμμές, η διατήρηση των τροφίμων δροσερών και στεγνών είναι επιτακτική ανάγκη για τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής, ενώ η διατήρησή τους σε υγρό, ζεστό περιβάλλον θα επιταχύνει τη φθορά.

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε οποιοδήποτε φαγητό είναι να το υποβάλετε σε επαναλαμβανόμενους κύκλους θέρμανσης και ψύξης, καθώς αυτό προάγει τη συμπύκνωση.

Αυτή η συμπύκνωση θα οδηγήσει εύκολα σε αλλοίωση ακόμη και όταν τα τρόφιμα είναι ακόμα σφραγισμένα, επομένως για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει να περιμένετε να κρατήσετε ένα Clif Bar μέσα στο όχημά σας για περισσότερες από μερικές εβδομάδες για να είστε στην ασφαλή πλευρά.

Εκτός από αυτό, εάν πρόκειται να κρατήσετε τις μπάρες σας σε οποιοδήποτε μέρος με έλεγχο θερμοκρασίας ή μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, θα πρέπει να περιμένετε να έχετε μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα Clif Bars μπορούν και τελικά θα χαλάσουν

Όσο καλά κι αν είναι τα Clif Bars, παρά την έλλειψη συντηρητικών και απλών συστατικών, μπορεί και θα χαλάσουν τελικά όπως κάθε φαγητό.

Αν και ποτέ δεν είναι καλό, τα καλά νέα είναι ότι είναι αρκετά απλό να προσδιορίσετε εάν το μπαρ σας είναι ασφαλές για κατανάλωση μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

Πολλά από τα προαναφερθέντα συστατικά, ιδιαίτερα οι ξηροί καρποί, τα έλαια, οι σπόροι και ούτω καθεξής, θα ταγγίσουν όταν χαλάσουν, αλλάζοντας σημαντικά το χρώμα και την υφή τους ενώ εκπέμπουν μια δυσάρεστη οσμή.

Εάν έχετε την ατυχία να παραβλέψετε ή να αγνοήσετε αυτούς τους δείκτες, πιστέψτε με, η γεύση θα σας ενημερώσει αμέσως μόλις πάρετε μια μπουκιά.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη βιωσιμότητα του Clif Bar, αφιερώστε λίγο χρόνο για να το επιθεωρήσετε όταν ανοίξετε τη συσκευασία.

κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο με ένα ανοιγμένο clif bar

Δείτε το πρώτα:

  • Έχει ακόμα αυτή τη διακριτική, γυαλιστερή γυαλάδα που έχουν συνήθως αυτές οι μπάρες όταν είναι φρέσκες;
  • Φαίνεται ξεραμένο και αποξηραμένο ή έχει περίεργο χρώμα;

Είτε μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχει περάσει αρκετά η ημερομηνία φρεσκάδας του, αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα ασφαλές για κατανάλωση.

Πηγαίνοντας λίγο πιο μακριά, επιθεωρήστε το για τυχόν περίεργες υφές ή περίεργες, ζελατινώδεις ουλές. Είτε μπορεί να υποδηλώνει σοβαρή αλλοίωση. Εάν εξακολουθεί να φαίνεται εντάξει μέχρι αυτό το σημείο, δώστε του μια οσμή.

Εάν μυρίζει προσβλητικό ή φάουλ με οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει να το πετάξετε έξω.

Αλλά πριν πάτε τόσο μακριά, ρίξτε μια ματιά στη συσκευασία πριν την ανοίξετε. Αν φαίνεται φουσκωτό, άκαμπτο ή έχει κάποια περίεργη λάσπη, σχεδόν σίγουρα έχει χαλάσει και έχει καταναλωθεί από βακτήρια στο ενδιάμεσο. Σίγουρα μην το ανοίξετε, και πετάξτε το!

Αν υποθέσουμε ότι το Clif Bar σας έχει περάσει αυτόν τον απλό έλεγχο, είναι πιθανώς ασφαλές να το φάτε ακόμα κι αν δεν είναι εντελώς φρέσκο.

Ίσως έχει χάσει λίγη γεύση ή έχει στεγνώσει, αλλά μάλλον είναι ασφαλές. Όπως πάντα, δεν είμαι γιατρός και αυτό το άρθρο δεν είναι ιατρική συμβουλή και δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνετε τα παλιά τρόφιμα ελαφρά.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, παίξτε με ασφάλεια!

Clif Bars Go the Distance

Το Clif Bars είναι μια νόστιμη μπάρα ενέργειας ή αντικατάστασης γευμάτων που είναι φτιαγμένη από φυσικά, υγιεινά συστατικά και μπορεί να σας χορτάσει όταν χρειάζεστε φαγητό εν κινήσει.

Παρά το γεγονός ότι είναι φτιαγμένο με μια κυρίως λίστα καθαρών συστατικών, μπορείτε να περιμένετε ότι ένα Clif Bar θα διαρκέσει από 1 έως 2 χρόνια στην αποθήκευση, εφόσον διατηρείται δροσερό με το περιτύλιγμα ανέπαφο.

κλιφ μπαρ pinterest
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar