Καλές Απόκριες! Κοστούμι της ομάδας The Wizard of Oz

2
Καλές Απόκριες!  Κοστούμι της ομάδας The Wizard of Oz

31 Οκτωβρίου 2016

ομαδική στολή του μάγου της Οζ

Καταφέραμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία της στολή της ομάδας μας Wizard of Oz πριν αρχίσει να χύνει κουβάδες (ήδη έβρεχε σε αυτή τη φωτογραφία)! Φωτογραφία: Ο κουνιάδος μου Jon (Lollipop Guild), Lulu (Flying Monkey), ανιψιά Roxy Mae (Dorothy), ανιψιά Lily (Mini Dorothy), ανιψιός Ryder (Tinman), γιαγιά (The Wicked Witch Of The West), Miku ( Flying Monkey), ο φίλος Bobby (Δειλό λιοντάρι), η αδελφή Amanda (Glinda The Good Witch), εγώ (Scarecrow), ο ανιψιός Jackson (The Wizard), η αδελφή Tessa (Lullaby League).

Στολή Tinman και Scarecrow, μάγος της ozΚοστούμια Glinda The Good Witch και The Wicked Witch Of The West Κοστούμι Lullaby League of Munchkin Land, Wizard of Oz Κοστούμι Lullaby League of Munchkin Land, Wizard of Oz Κοστούμι Lullaby League of Munchkin Land, Wizard of Oz

Στολή σκιάχτρου, μάγος της οζ Στολή The Wicked Witch Of The West, Wizard of Oz Κοστούμια Flying Monkey και Cowardly Lion, wizard of oz

Έχουμε πολλά γενέθλια αυτή την εποχή, οπότε γιορτάσαμε τρία από αυτά με ένα κοινό πάρτι γενεθλίων / αποκριών. Χρόνια πολλά, Amanda (30), Roxy (11) και Lily (3)! Όταν δύο από τα κορίτσια των γενεθλίων αποφάσισαν ότι ήθελαν να ντυθούν ως Dorothy, ρώτησα την οικογένεια αν μπορούσαμε να ντυθούμε όλοι ως χαρακτήρες του Wizard Of Oz. Φυσικά, αυτό το αποφάσισα την εβδομάδα πριν το πάρτι, όπως και κάνω. Νομίζω ότι καταφέραμε να απορρίψουμε την ιδέα των κοστουμιών της ομάδας Wizard Of Oz, δεν νομίζετε; Έφτιαξα το κοστούμι της Tessa’s Lullaby League: το καπό, το πάνω μέρος και την επικάλυψη tutu. Έφτιαξα και το καπέλο και τον γιακά μου! Δεν ράβω τόσο πολύ όσο παλιά, αλλά εξακολουθώ να μου αρέσει να μπορώ να φτιάχνω και να επισκευάζω ό,τι χρειάζομαι. Αυτή η φορά ήταν πολύ ιδιαίτερη, γιατί χρησιμοποίησα τη βιομηχανική ραπτομηχανή της προγιαγιάς μου — την ίδια μηχανή που έμαθα. Μου το άφησε και πρέπει ακόμα να το φέρω πίσω (και να βρω μια θέση για αυτό), αλλά στο μεταξύ είναι στο σπίτι της αδερφής μου, όπου μπορώ ακόμα να το χρησιμοποιήσω. Μόλις χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά τα μηχανήματα, θα δυσκολευτείτε να επιστρέψετε σε οτιδήποτε άλλο!

Ελπίζω να έχετε όλοι ένα πολύ χαρούμενο και ασφαλές Halloween. Εάν χρειάζεστε ιδέες για κοστούμια της τελευταίας στιγμής, δείτε όλες τις αναρτήσεις μου εδώ. Φάρσα ή κέρασμα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar