Ιδέες DIY φθινοπωρινής διακόσμησης για να δημιουργήσετε άνετες δονήσεις για το σπίτι

4
Ιδέες DIY φθινοπωρινής διακόσμησης για να δημιουργήσετε άνετες δονήσεις για το σπίτι

Μια συλλογή από 20 φθινοπωρινές ιδέες για DIY που χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά και είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσετε ένα ζεστό και άνετο σπίτι.

Τα παιδιά μας ξύπνησαν στις 6:45 π.μ., όπως κάνουν πάντα σήμερα (γιατί νωρίς, νωρίς) και ήταν κατάμαυρο και κρύο έξω όταν ορκίζομαι ότι ήταν φωτεινό και ηλιόλουστο την ίδια ώρα χθες.

Έρχεται… Το νιώθω. Πτώση, όλα!

Diy φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης για ένα ζεστό σπίτι

Φυσικά, εδώ στις Καρολίνες αυτό είναι ψεύτικο φθινόπωρο. Το πραγματικό φθινόπωρο δεν εμφανίζεται μέχρι τον Οκτώβριο, αν είμαστε τυχεροί. Αλλά μου έφτιαξε τη διάθεση να βουτήξω στην κουνελότρυπα όλης της φθινοπωρινής διακόσμησης DIY για να αρχίσω να δημιουργώ ζεστές οικιακές δονήσεις εγκαίρως για τον δροσερό καιρό.

Αγαπώ το καλοκαίρι περισσότερο από κάθε εποχή, αλλά υπάρχει κάτι μαγικό στο να σε αγκαλιάζει η φωτιά στο άνετο σπίτι σου το φθινόπωρο.

Αν θέλετε μερικές εύκολες φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης για να σας φτιάξουν τη διάθεση, συγκέντρωσα μερικά από τα αγαπημένα μου που είναι απλά.

Ιδέες DIY φθινοπωρινής διακόσμησης για να δημιουργήσετε ένα άνετο σπίτι

1. Ξηρές ορτανσίες από την αυλή σας

Φροντιστήριο | Πώς να στεγνώσετε τις ορτανσίες

Αυτό είναι τόσο απλό να γίνει! Και αν έχετε ήδη θάμνους ορτανσίας στην αυλή σας που θα πεθάνουν σύντομα, γιατί να μην επωφεληθείτε από τη διακόσμηση ελεύθερης πτώσης;!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες ιδέες εδώ για αποξηραμένα λουλούδια και κλαδιά που είναι ιδανικά για το φθινόπωρο (ή όλο το χρόνο). Νιώθουν ελαφρώς πιο περίπλοκα από τα ψεύτικα πλαστικά που πέφτουν για να κάνουν ένα σπίτι άνετο.

αποξηραμένες ορτανσίες που χρησιμοποιούνται ως DIY φθινοπωρινή διακόσμηση για να δημιουργήσετε ένα άνετο σπίτι σε μια τραπεζαρία

2. Πατήστε Fall Leaves to Turn Into Art

Φροντιστήριο | Τοίχος γκαλερί DIY Pressed Leaf

Καθώς τα φύλλα αρχίζουν να αλλάζουν χρώματα, προσέξτε διαφορετικά και συλλέξτε τα σε διάφορα χρώματα. Τοποθετήστε τα φύλλα μέσα σε ένα βιβλίο για μερικές εβδομάδες. Στη συνέχεια, κολλήστε τα σε λαδόκολλα για να τα τοποθετήσετε σε πλαίσιο στον τοίχο σας. Τα δα! Εύκολη φθινοπωρινή διακόσμηση που είναι τόσο φθηνή στην κατασκευή!

φθινοπωρινά φύλλα συμπιεσμένα σε ένα βιβλίο για DIY φθινοπωρινή διακόσμηση
DIY φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου γκαλερί χρησιμοποιώντας πατημένα φύλλα πτώσης σε κορνίζες

3. Προσθέστε φώτα χορδών

Φροντιστήριο | Πώς να κρεμάσετε φωτιστικά εξωτερικού χώρου οπουδήποτε σε μια αυλή

Εσωτερικά ή εξωτερικά, η προσθήκη μιας σειράς φωτιστικών φέρνει ένα στρώμα ατμόσφαιρας για να δημιουργήσετε ένα άνετο σπίτι όταν ο ήλιος αρχίσει να δύει νωρίτερα.

Κρεμάστε τα στη βεράντα σας ή περάστε τα πάνω από ένα τραπέζι εξωτερικού χώρου ή τοποθετήστε μερικά νεραϊδάκια κάτω από ένα γυάλινο κλοσέ ή σε ένα φανάρι σε εσωτερικό χώρο για επιπλέον λάμψη.

Αυτό το σκέλος μας κράτησε για 5 χρόνια στην πίσω βεράντα μας κρεμασμένοι με κουμπιά Command! Εμείς μόλις αντικαταστήστε μια λάμπα όταν κατά καιρούς βγαίνουν έξω.

πίσω βεράντα διακοσμημένη για το φθινόπωρο με κορδόνια φωτιστικά για να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπίτι

4. Εισάγετε πιο ζεστά υφάσματα σε μαξιλάρια και κουβέρτες

Φροντιστήριο | Πώς να αναμείξετε και να ταιριάξετε μαξιλάρια ρίψης

Για όλα αυτά που κουλουριάζεσαι τα δροσερά βράδια με ένα καλό βιβλίο. (Όχι ότι ξέρω πώς είναι αυτό τώρα. #toddlermom )

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ μαξιλάρια που δεν είναι ειδικά ντεκόρ για το φθινόπωρο, αλλά είναι απλά φτιαγμένα από υφάσματα ψυχρού καιρού, όπως πλεκτό καλώδιο, βελούδο, δέρμα, μαλλί, τουίντ κ.λπ. Δοκιμάστε να τα φτιάξετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας αυτήν την άλλη επαναχρησιμοποιημένη μέθοδο.

βελούδινα και δερμάτινα μαξιλάρια σε κρεβάτι για μια ζεστή διακόσμηση σπιτιού για το φθινόπωρο

5. Γίνετε δημιουργικοί με τα γεμιστικά μπολ.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ αχλάδια, αγκινάρες, μήλακαι σύκα. Αληθινό ή ψεύτικο. Η φθινοπωρινή διακόσμηση δεν χρειάζεται πάντα να είναι κολοκύθες. Συμπεριλάβετε άλλους τύπους φθινοπωρινών προϊόντων και θα επεκταθεί σε άλλες εποχές.

Βάζο από τερακότα με κλαδιά ελιάς ξύλινο μπολ με αχλάδια και φθινοπωρινό κερί

6. Αφαιρέστε το χάλκινο σπρέι χρώματος

Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το πορτοκαλί χρώμα, οπότε δεν στολίζω συχνά με αυτό, αλλά ο χαλκός ταιριάζει με τα πάντα και η φθινοπωρινή διακόσμηση είναι η εξαίρεση στον κανόνα μου.

Αυτό χάλκινο σπρέι χρώματος λειτουργεί υπέροχα σε τόσα πολλά ευρήματα καταστημάτων οικονομικών και δολαρίων! Βρήκα αυτές τις μεταλλικές θήκες για αναθήματα στο κατάστημα δολαρίων και τις έβαψα με σπρέι σε χαλκό για ένα τραπέζι των Ευχαριστιών. Οι ζεστοί τόνοι δημιουργούν αυτή τη στιγμιαία ζεστή αίσθηση στο σπίτι.

θήκη κεριών με σπρέι χάλκινο για DIY φθινοπωρινή διακόσμηση σε τραπέζι

7. Ανταλλάξτε την τέχνη σας με μερικές φθινοπωρινές εκτυπώσεις

Πηγή | Φθινόπωρο Ορεινό τοπίο Τέχνη Εκτυπώσιμη

Δωρεάν εκτυπώσιμο | Φθινοπωρινή Ελαιογραφία Εκτυπώσιμη Τέχνη

Δωρεάν εκτυπώσιμο | Εκτυπώσιμα τοίχου γκαλερί τέχνης Fall Botany

Είναι τόσο εύκολο να εκτυπώσετε τα φθινοπωρινά έργα και να τα κολλήσετε σε ένα πλαίσιο. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι απαιτεί μηδενική αποθήκευση! Απλώς περιστρέψτε τις εκτυπώσεις τέχνης σας τις εποχές και κρατήστε τις όλες μέσα στις κορνίζες σας. Είναι μια από τις πιο εύκολες ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο.

Αν σκέφτεστε να έρθετε το Halloween, μπορείτε να πάρετε αυτό το σκελετό τέχνης ή εκτυπώσιμες ετικέτες με φίλτρο για να κολλήσετε σε οποιαδήποτε μπουκάλια και βάζα έχετε στον κάδο ανακύκλωσής σας.

Φθινοπωρινή διακόσμηση DIY εκτυπώνοντας ένα δωρεάν καλλιτεχνικό φθινοπωρινό τοπίο με δυνατότητα εκτύπωσης

8. Προσθέστε φθινοπωρινά φυτά στη βεράντα σας

Φροντιστήριο | Faux DIY φυτευτές σκυροδέματος με σπρέι

Κολλήστε μερικές μαμάδες, ανατολίτικο λάχανο, χρυσόραβδο, κοραλλιογενείς καμπάνες, κατιφέδες, κολεούς ή διακοσμητικό γρασίδι στις ζαρντινιέρες της βεράντας σας για ένα άνετο καλωσόρισμα στο σπίτι.

φθινοπωρινές ζαρντινιέρες σε μια μπροστινή βεράντα με μαμάδες και διακοσμητικό γρασίδι

9. Ξαναχρησιμοποιήστε κοντέινερ για να φτιάξετε κεριά

Φροντιστήριο | Κερί DIY από Thrifted Brass Canister

Μου αρέσει να φτιάχνω τα δικά μου κεριά χάλκινα κύπελλα, κεχριμπαρένιο γυαλί, σκαμνιάή οποιαδήποτε άλλα δοχεία σε στυλ αντίκες/vintage που βρίσκονται ήδη στα ντουλάπια μας.

Έχετε το νου σας για υπέροχα κεριά σε καταστήματα λιανικής πώλησης (και ίσως ακόμη και να χαρίσετε τα κεριά DIY σας ως δώρα). Τίποτα δεν δημιουργεί ένα ζεστό σπίτι όπως ένα κερί που μυρίζει σαν φθινόπωρο με κανέλα, γαρύφαλλο, μαόνι, μήλο, καπνό ή κολοκύθες.

DIY φθινοπωρινή διακόσμηση χρησιμοποιώντας ένα ορειχάλκινο κάνιστρο ως κερί
ράφια κουζίνας και κεριά από κεχριμπαρένιο γυαλί για να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπίτι για DIY φθινοπωρινή διακόσμηση

10. Χρησιμοποιήστε προϊόντα και κλαδιά ως φθινοπωρινό κεντρικό κομμάτι του τραπεζιού σας

Φροντιστήριο | Απλή διακόσμηση τραπεζιού για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε 10 λεπτά

Ρίξτε τον Peter Pumpkin στη μέση του τραπεζιού σας και πείτε το έτοιμο. Κολλήστε γύρω του μερικά φυλλώδη στελέχη που κόπηκαν από την αυλή σας, αν αισθάνεστε φιλόδοξοι.

Αν δεν έχετε κολοκύθα, σκορπίστε αχλάδια, μήλα ή αγκινάρες στο τραπέζι, αν τυχαίνει να υπάρχουν στο συρτάρι προϊόντων σας.

άνετο φθινοπωρινό τραπέζι χρησιμοποιώντας φύλλα, κεριά και αχλάδια ως απλό φθινοπωρινό κεντρικό κομμάτι
τραπεζαρία εξωτερικού χώρου διακοσμημένη για το φθινόπωρο με κεντρικό κομμάτι κολοκύθας, ευκάλυπτο και χαλκό

11. Κόψτε πολύχρωμα κλαδιά από την αυλή σας για να τα εμφανίσετε.

Έχουμε ένα δέντρο ginkgo στην μπροστινή αυλή μας που γίνεται έντονο κίτρινο λίγο πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών κάθε χρόνο, και κάνει την καρδιά μου τόσο χαρούμενη!

Έχετε το νου σας για κλαδιά δαμάσκηνου, μπορντό ή χρυσού που αλλάζουν χρώμα γύρω από την αυλή σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσα.

φθινοπωρινά φύλλα σε βάζο για απλή φθινοπωρινή διακόσμηση σε φουαγιέ
φύλλα τζίνγκο κόπηκαν από ένα δέντρο και τοποθετήθηκαν σε ένα βάζο για εύκολη φθινοπωρινή διακόσμηση

12. Σβήστε μερικά φαναράκια.

Φροντιστήριο | 8 ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση για ένα άνετο πάρτι στην αυλή

Τοποθετήστε μερικά φανάρια σε ένα τραπέζι εισόδου, τραπεζαρία ή τοποθετήστε τα στα σκαλιά της μπροστινής βεράντας σας.

Εάν δεν θέλετε να τα βάζετε με αληθινά κεριά, χρησιμοποιήστε κεριά που τροφοδοτούνται από μπαταρία που φαίνονται σαν τα πραγματικά χωρίς κίνδυνο πυρκαγιάς. (Πόντοι μπόνους: Τα κεριά μπαταρίας μπορούν να ρυθμιστούν σε ένα χρονοδιακόπτη ώστε να ενεργοποιούνται αυτόματα όταν βραδιάζει τα βράδια.)

φανάρια σε μια αυλή γύρω από ένα άνετο τζάκι

13. Αφήστε τα φωτιστικά σας να φτιάξουν τη διάθεση

Φροντιστήριο | DIY Ρουστίκ επιτραπέζιο φωτιστικό και φθηνά σχεδιαστικά φωτιστικά Dupe

Δεν ανάβουμε σχεδόν ποτέ τα φώτα μας, επειδή η ελκυστική λάμψη από τους λαμπτήρες δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Προτιμώ τους λαμπτήρες 3000K για να δημιουργήσω αυτή την ελαφρώς ζεστή, ζεστή αίσθηση στο σπίτι.

άνετη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με φωτιστικά που χρησιμοποιούν λαμπτήρες 3000K

14. Τρελάθηκε η κολοκύθα

Φροντιστήριο | Πώς να προστατεύσετε τις κολοκύθες από τη σήψη – Κόλπο 1 λεπτού

Εντάξει, αυτό είναι ένα είδος υπερβολής αν δεν καλλιεργείτε τις δικές σας κολοκύθες, αλλά είναι τόσο διασκεδαστικό να γεμίζετε τα σκαλιά της βεράντας με κολοκύθες που χύνονται παντού.

Αν θέλετε να πάτε ψεύτικα, αυτές οι ψεύτικες κολοκύθες φαίνονται τόσο αληθινές!


άνετη μπροστινή βεράντα διακοσμημένη με φθινοπωρινή διακόσμηση χρησιμοποιώντας κολοκύθες, μαμάδες και διακοσμητικό λάχανο

15. Φτιάξτε ένα τραπέζι DIY s’mores

Φροντιστήριο | Τραπέζι DIY S’mores

Εάν έχετε ένα τραπέζι εξωτερικού χώρου με μια τρύπα για μια ομπρέλα βεράντας (ή θέλετε να ανοίξετε μια τρύπα σε ένα που δεν έχει), αυτό επιτραπέζιο πυροσβεστικό λάκκο είναι ιδανικό για να φτιάξετε το δικό σας τραπέζι s’mores.

Τραπέζι DIY s'mores με επιτραπέζιο τζάκι και συστατικά s'mores

16. Φτιάξτε το δικό σας στεφάνι

Φροντιστήριο | DIY στεφάνι με ευκάλυπτο και πούπουλα πρώιμου φθινοπώρου

Εάν έχετε ήδη ένα φυλλώδες πράσινο στεφάνι, κολλήστε μέσα μερικά φτερά φασιανού και το αισθάνεστε αμέσως πιο πεσμένο. Ή δείτε περισσότερα όμορφα φθινοπωρινά στεφάνια εδώ.

DIY φθινοπωρινό ντεκόρ με DIY στεφάνι από ευκάλυπτο και πούπουλα

17. Επαναχρησιμοποίησε τα συρμάτινα καλάθια και τα καλούπια Jello για να φτιάξεις μίνι κολοκύθες

Φροντιστήριο | Συρμάτινο καλάθι και κολοκύθες Bundt Pan

Σκεφτείτε έξω από το κουτί χρησιμοποιώντας μεταχειρισμένα αντικείμενα για να φτιάξετε τις δικές σας ιδιόμορφες ψεύτικες κολοκύθες. Χρησιμοποίησα αυτά τα συρμάτινα καλάθια ψωμιού και τα καλούπια Jello που βρήκα στο μαγαζί για να φτιάξω μερικά.

Φθινοπωρινή διακόσμηση DIY κατασκευασμένη από συρμάτινα καλάθια και καλούπια Jello για να μοιάζει με κολοκύθες

18. Βάψτε πλαστικές κολοκύθες

Φροντιστήριο | Μοντέρνες ζωγραφισμένες κολοκύθες 3 τρόποι

Το κατάστημα δολαρίων και το σημείο στόχου δολαρίων έχουν συνεχώς αφρούς και πλαστικές κολοκύθες. Ανυψώστε τα λίγο βάφοντάς τα με σπρέι, δημιουργώντας υφή ώστε να μοιάζουν με σκυρόδεμα ή καιρικά τα χρησιμοποιώντας μια μέθοδο επίστρωσης λάσπης.

faux κολοκύθες με σπρέι βαμμένο ορείχαλκο για DIY φθινοπωρινή διακόσμηση σε τραπεζάκι σαλονιού

19. Μετατρέψτε μια καρό κουβέρτα σε τραπεζομάντιλο

Φροντιστήριο | 5 Συμβουλές για μια φθηνή διακόσμηση τραπεζιού και εκτυπώσιμο πρόγραμμα μαγειρέματος

Πιθανότατα έχετε ήδη κάπου μια κουβέρτα για ριχτάρι ή ένα καρό φουλάρι στην ντουλάπα σας κάπου. Τοποθετήστε τα ξανά σε τραπεζομάντιλο ή τραπεζάκι για ένα φθινοπωρινό γεύμα!

καρό κουβέρτα ριχτάρι που χρησιμοποιείται σε μια τραπεζαρία ως τραπεζομάντιλο για να φτιάξει τη διάθεση ενός ζεστού σπιτιού

20. Εμφανίστε την άνετη τέχνη στην τηλεόρασή σας

Φροντιστήριο | Τρόπος εμφάνισης TV Art σε οποιαδήποτε Smart TV + Δωρεάν τέχνη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να προβάλλετε έργα τέχνης στην τηλεόρασή σας; Μπορείτε ακόμη και να αναζητήσετε „vintage art“ στο YouTube για έργα τέχνης που θα εμφανίζονται για μία ή δύο ώρες τη φορά. Είναι ένας εύκολος τρόπος να συνδυάσετε ένα εστιακό σημείο σε ένα δωμάτιο και να δώσετε τον τόνο για το φθινόπωρο με την τέχνη του φθινοπώρου.

Εάν έχετε ήδη τηλεόραση Samsung Frame, μπορείτε να λάβετε περισσότερες οθόνες τέχνης εδώ.

Έξυπνη τέχνη τηλεόρασης που εμφανίζει αχλάδια σε ένα μπολ για ένα άνετο σαλόνι

21. Μπόνους: Παίξτε cozy μουσική στο σπίτι

Δημοσίευση | Η αγαπημένη μας χαλαρωτική μουσική – The Cozy Home Playlist

Ίσως δεν μετράει πραγματικά ως φθινοπωρινή διακόσμηση, αλλά παίζοντας απαλά μπλουζ, κλασικά, τζαζ, κ.λπ. από αυτό το playlist που δημιουργήσαμε φτιάχνει εντελώς τη διάθεση για ένα άνετο σπίτι για οικεία βράδια γύρω από το τραπέζι του δείπνου ή στριμωγμένος διαβάζοντας στον καναπέ .

πικάπ και βάζο με φθινοπωρινά φύλλα

Έχετε άλλους να προσθέσετε στη λίστα;

Θα επιχειρήσω μερικά DIY φθινοπωρινά έργα διακόσμησης αυτή την εβδομάδα προς τιμήν της επερχόμενης σεζόν, οπότε θα δούμε αν θα φτάσουν στη λίστα „άνετη“ του επόμενου έτους. Σταυρωμένα δάχτυλα.

Περισσότερες DIY φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης

αποσύνδεση
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar