Ιδέα κοστουμιών για ζευγάρια αποκριών: 60s Tomorrowland

2
Ιδέα κοστουμιών για ζευγάρια αποκριών: 60s Tomorrowland

κοστούμια ζευγαριών αύριο για το Halloween

Λεπτομέρειες κοστουμιού: Vintage ασημί και λευκό mod φόρεμα, φθηνή ασημένια ζώνη, Coach High Vamp Loafer με καρφιάDIY „κολάρα“, αστροναύτης onesie και κράνη αστροναυτών με φούσκα από την Abracadabra στη Νέα Υόρκη.

κοστούμια ζευγαριών αύριο για το Halloween κοστούμια ζευγαριών αύριο για το Halloween κοστούμια ζευγαριών αύριο για το Halloweenκοστούμια ζευγαριών αύριο για το Halloween κοστούμια ζευγαριών αύριο για το Halloween

Είμαι μεγάλος λάτρης της Disney και vintage, έτσι όπως ήταν φυσικό μου έπιασε μια μικρή εμμονή αυτή η φωτογραφία των χαρακτήρων της Tomorrowland της δεκαετίας του ’60 στη Disneyland. Μου το έστειλε ο πατριός μου πριν από αρκετούς μήνες και αμέσως αποφάσισα ότι θα ήταν ένα από τα κοστούμια μας. Ενώ δεν κάναμε κατά γράμμα ερμηνείες — σπάνια κάνουμε, καθώς αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από DIY στοιχεία και πράγματα από τις ντουλάπες μας — θέλαμε πραγματικά να μεταδώσουμε αυτή την εμφάνιση και την αίσθηση των φουτουριστικών χαρακτήρων της διαστημικής εποχής.

Το πιο δύσκολο πράγμα με αυτά τα ρούχα ήταν να βρεις ένα κράνος τύπου φούσκας. ψάξαμε ακόμη και να χρησιμοποιήσουμε ακρυλικές σφαίρες, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε τα σωστά μεγέθη και δεν είχαμε χρόνο να τις παραγγείλουμε. ΔΥΟ από τους πωλητές από τους οποίους παραγγείλαμε είχαν προβλήματα με την αποστολή ή το απόθεμα. ο πρώτος ακύρωσε την παραγγελία μου αφού είχαν καταστραφεί πριν από την αποστολή και ο δεύτερος έστειλε μόνο ένα επειδή τελείωσαν τα αποθέματα. Ευτυχώς, Μυστηριώδης ή μαγική λέξη ήρθε με το αντίστοιχο διαστημικό κράνος και ο Μπόμπι πήρε τους σωλήνες σε ένα τοπικό κατάστημα υλικού. Και κάπως έτσι, οι χαρακτήρες της Tomorrowland της δεκαετίας του ’60 ενώθηκαν!

Θα ήθελα να πιστεύω ότι όταν δεν είναι όπως η Disney, ζουν μέσα Το κλουβί, το σπίτι του μέλλοντος. Ω, μου λείπει αυτό το μέρος! Η μαμά μου και εγώ μπήκαμε μια φορά κρυφά για να εξερευνήσουμε τι είχε απομείνει, πριν το γκρεμίσουν για πάντα. Πόσο σκοτεινό είναι να σκεφτείς ότι το σπίτι του μέλλοντος δεν υπάρχει πια. Ίσως γι‘ αυτό μου αρέσουν τόσο τα vintage ρούχα, οι αντίκες και οι αρχαίες φωτογραφίες: προστατεύω το παρελθόν από την καταστροφή. Είναι η υπερδύναμή μου, ξέρεις; Ή ίσως επειδή είμαι ο νοσταλγικός τύπος. Ναι, μάλλον το τελευταίο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar