Απόλαυση Τουρκίας για την Ημέρα των Ευχαριστιών – Εγκρίθηκε για νήπιο

23
Απόλαυση Τουρκίας για την Ημέρα των Ευχαριστιών – Εγκρίθηκε για νήπιο

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια πολυάσχολη μέρα αν ετοιμάζετε φαγητό για ένα μεγάλο δείπνο. Κάντε τη μέρα πιο εύκολη προετοιμάζοντας μερικές απλές δραστηριότητες για να κάνουν τα παιδιά στην κουζίνα δίπλα σας! Αυτές οι λιχουδιές γαλοπούλας για την Ημέρα των Ευχαριστιών κάνουν τα παιδιά να χτίζουν, να δημιουργούν, ακόμη και να αναπτύσσουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες ενώ εργάζεστε κοντά για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Χρειάζεστε περισσότερες εύκολες δραστηριότητες για την Ημέρα των Ευχαριστιών; Εδώ είναι 20 από τα αγαπημένα μας!

Αυτό το κέρασμα της Τουρκίας για την Ημέρα των Ευχαριστιών θα είναι το χτύπημα της σεζόν!

Πώς φτιάχνετε αυτή την απλή λιχουδιά γαλοπούλας;

Υλικά θεραπείας Τουρκίας:

 • μήλο
 • Καλαμπόκι καραμέλα
 • Σταγόνες ούλων
 • Φρούτα Juju (ή σνακ φρούτων)
 • Marshmallow
 • Σταφίδες
 • Οδοντογλυφίδες
 • Χάρτινο πιάτο

Οδηγίες θεραπείας Τουρκίας:

 1. Αρχικά, πάρτε ένα μήλο και κολλήστε μια οδοντογλυφίδα στο μπροστινό μέρος του μήλου.
 2. Προσθέστε ένα μεγάλο marshmallow στην οδοντογλυφίδα και στη συνέχεια κολλήστε τις σταφίδες για να φτιάξετε δύο μάτια γαλοπούλας.
 3. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα ράμφος γαλοπούλας χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα και ένα ζαχαρωτό καλαμπόκι. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε ένα σνακ φρούτων ή ένα φρούτο Juju για να φτιάξετε έναν κόκκινο καλοφαγά.
 4. Κολλήστε πολλές οδοντογλυφίδες στην κορυφή του μήλου για να δημιουργήσετε φτερά.
 5. Προσθέστε σταγόνες τσίχλας στις οδοντογλυφίδες για να δημιουργήσετε πολύχρωμα φτερά γαλοπούλας.
 6. Προσθέστε οδοντογλυφίδες στο κάτω μέρος του μήλου και κολλήστε καραμέλα για να φτιάξετε τα πόδια της γαλοπούλας.
 7. Θαυμάστε την όμορφη δημιουργία της γαλοπούλας σας και μετά φάτε την (ή αποθηκεύστε την ως διακοσμητικό τραπέζι των Ευχαριστιών).

Όχι μόνο είναι διασκεδαστική η παρασκευή αυτής της γαλοπούλας, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε τα παιδιά να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες!

Γιατί είναι σημαντικές οι λεπτές κινητικές δεξιότητες;

 • Οι λεπτές κινητικές δεξιότητες βοηθούν τα παιδιά να εκτελούν εργασίες όπως το να πιάνουν, να πιάνουν και να μετακινούν αντικείμενα.
 • Οι λεπτές κινητικές δεξιότητες βοηθούν επίσης τα παιδιά να μάθουν και να αναπτύξουν δεξιότητες γραφής και σχεδίασης.
 • Τα παιδιά αναπτύσσουν μια πιο θετική αυτοεκτίμηση καθώς οι λεπτές κινητικές τους δεξιότητες αρχίζουν να αναπτύσσονται και μπορούν να κάνουν περισσότερα μόνα τους.
 • Οι λεπτές κινητικές δεξιότητες βοηθούν τα παιδιά να είναι πιο ανεξάρτητα και να βασίζονται λιγότερο στους ενήλικες.

Σε αυτή τη δραστηριότητα, καθώς τα παιδιά σπρώχνουν τις οδοντογλυφίδες στη γαλοπούλα, κάτι σαν σακί μήλου λεπτή κινητική δραστηριότητα, ενισχύουν τους μύες των δακτύλων τους, εργάζονται στον συντονισμό χεριού-ματιού και χτίζουν κάποιες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

Τι βιβλίο μπορούμε να διαβάσουμε μαζί με αυτή τη δραστηριότητα;

Μου αρέσει να συνδυάζω βιβλία με μια δραστηριότητα! Το 10 Fat Turkeys του Tony Johnston είναι ένα διασκεδαστικό βιβλίο με γαλοπούλα που μπορεί να ταιριάξει με αυτή τη δραστηριότητα λιχουδιάς γαλοπούλας.

Θέλετε να δείτε μερικά άλλα βιβλία για την Ημέρα των Ευχαριστιών; Μπορείτε να δείτε τα 15+ Βιβλία των Ευχαριστιών για παιδιά προσχολικής ηλικίας εδώ.

Έχουμε κάνει αυτό το κέρασμα γαλοπούλας με νήπια, παιδιά προσχολικής ηλικίας, ακόμη και με εφήβους! Όλοι το λάτρεψαν. Ακόμη και οι ενήλικες διασκεδάζουν δημιουργώντας τις δικές τους γαλοπούλες μήλου. Σας συνιστώ οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε αυτή την απλή δραστηριότητα στα σχέδια των διακοπών σας φέτος!

Θέλετε μια απόλαυση γαλοπούλας που χρησιμοποιεί μπισκότα; Δείτε αυτά τα εξαιρετικά απλά μπισκότα γαλοπούλας για παιδιά.

Γίνετε το πιο δημοφιλές άτομο στο δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών όταν αποσύρετε αυτήν την απλή δραστηριότητα για να δουλέψουν τα παιδιά ενώ ολοκληρώνετε τις προετοιμασίες του δείπνου. Θα είσαι ο ήρωας!

Έχετε άλλες αγαπημένες δραστηριότητες για την Ημέρα των Ευχαριστιών για να κάνουν τα παιδιά τη μεγάλη μέρα; Πείτε μας για αυτούς στα σχόλια.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar